Taloushallintoanalyysi

ERIKOISTARJOUS!

Tilinpäätöksen ja tositteiden ILMAINEN* TALOUSHALLINTOANALYYSI.

Analyysin tarkoitus on selvittää kustannusten rakenne ja löytää säästämiskeinoja.

*Maksatte vain kuukauden säästämisen suuruinen maksu + alv ja vasta silloin, kun säästämismahdollisuudet löytyivät. Tavoite on 20% säästäminen kiinteistä kuluista. Suosittelen niille yrityksille, joiden kiinteät kustannukset eivät kovin muuttuneet liikevaihdon laskiessa.

Mikä on teidän syy jättää kehittämättä omaa yritystä?

Syitä voi keksiä paljon. Rahan puute, kallis työvoima, isot kiinteät kustannukset, perhetilanne jne. Pitää erotella niistä tekosyyt ja keskittyä, miten voi poistaa muutkin. Joskus omaa halua kehittyä ei riitä.

Yksi keino, joka voisi auttaa, on taloushallintoanalyysi. Silloin ulkopuolinen neuvoja katsoo teidän yritystä omalta näkökulmalta. Vaikka olet itse taloushallinnon ammattilainen tai kokenut yrittäjä, tämä analyysi voisi löytää selvät, mutta ennen huomaamattomat seikat.  Ovatko kiinteät kulut kohdalla? Onko työntekijöille maksettu TESin mukaan? Onko työlista laadittu parhaalla mahdollisella tavalla? Onko yrityksen sopimuksissa potentiaali säästämiseen?

Yrityksemme suorittaa ilmaisen viimeisen tilinpäätöksen ja tositteiden analyysin, jonka tarkoituksena on selvittää säästämisen keinoja. Maksatte vain kuukauden säästämisen suuruisen maksun + alv ja vasta silloin, kun säästämismahdollisuuden löytyivät.

Analyysin tuloksena on tuhansien eurojen säästäminen vuodessa ja niiden käyttäminen yrityksen kehittämiseen

Lisätiedot 0456385907, info@el-logos.fi tai jätä soittopyyntö